Aktuelt

Pr 1.09.2020 bliver klinikken delt mellem læge Anna Salling og læge Henrik Vissinger.

Anna Salling fortsætter i klinikkens lokaler, men med halvdelen af patienterne og Henrik Vissinger flytter til Østervold 20 med sine patienter. Personalet fortsætter i Kirkegade 7 sammen med Anna Salling.

Alle tilknyttede patienter vil modtage brev i eboks og kan fra d 3.08.2020 via borger.dk logge ind med NemID og vælge hvilken læge de ønsker at fortsætte ved efter d 1.09.2020.

 

 

PGA. RISIKO FOR CORONA SMITTE, kan der aktuelt ikke bookes konsultationer online. Alt fremmøde er kun efter aftale. Ring gerne og tal med os eller skriv en mail. Vi står klar til at hjælpe alle men vi skal vurderer om det kræver fremmøde og sikre at alle retningslinier bliver overholdt. Patienter med symptomer forenlig med COVID-19 må under ingen omstændigheder fremmøde!

 

Hjemmeside og selvbetjeningsportal : For at få adgang til selvbetjeningsdelen skal alle tidligere og nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på knappen “Selvbetjening” og følg vejledningen eller læs nærmere om brugeroprettelsen i menuen foroven